FREMVIRKES AKADEMI

Vi udfordrer dit verdensbillede

Diskussioner, der flytter noget

Dyk ned i ny viden, deltag i diskussionen, og kom hjem med en ny forståelse, der får dig til at få øje på ting i omgivelserne, som du ikke så før. Sådan er det, når man har lært noget virkelig afgørende nyt: man kan ikke af-se det igen. Det er typisk det, der sker, når man har været til Fremvirkes Akademi. Vi giver dig nogle nye briller at se verden igennem. Det rykker!

Bag Fremvirke og vores tænketank Nordic Bildung ligger en sammenhængende forståelse af, hvordan mennesker oplever verden og skaber mening i livet. I Fremvirke arbejder vi også ud fra nogle modeller, der illustrerer, hvordan samfund udvikler sig, i takt med at de bliver større og mere komplekse. Desuden bygger vores arbejde på en omfattende viden om den teknologiske udvikling, og hvordan det påvirker vores hverdag og verden som helhed. Endelig tænker vi ud fra et systemperspektiv, dvs. at vi ser verden som en helhed bestående af komplekse undersystemer og komplekse helheder.

I vores akademi kan du få indblik i de modeller, vi arbejder efter. Du kommer også selv til at arbejde med modellerne og får dermed mulighed for at forstå verden gennem nogle ekstra briller: med en forståelse af modellerne kan du komme til at se mønstre i udviklingen omkring dig, som ellers er vanskelige at få øje på.

Program for efteråret 2019

Der er syv emner med en aften til hvert i vores akademi i efteråret 2019; klik på datoen og læs mere om emnet eller gå direkte til betaling:

Onsdag den 13. november har alle, som har deltaget i minimum tre af de 7 gange i akademiet, muligheden for selv at holde et oplæg og bruge deres nye viden.

Hvis du deltog i et af de tidligere akademier og har lyst at holde dit oplæg i april, er det også en mulighed.

Pris

Det koster 350 kr. pr. gang for medlemmer at deltage, 500 kr. pr. gang for ikke-medlemmer. Der er plads til max. 14 personer hver gang

Tilmelding alle 8 gange, medlemspris: kr. 1.500,00 (inkl. en bid mad den sidste gang)

Tilmelding alle 8 gange, ikke-medlem: kr. 2.000 (inkl. en bid mad den sidste gang)