FREMVIRKES AKADEMI

Vi udfordrer dit verdensbillede

Ny viden, der flytter noget

Dyk ned i ny viden, deltag i diskussionen, og kom hjem med en ny forståelse, der får dig til at se ting i omgivelserne, som du ikke så før. Sådan er det, når man har lært noget virkelig afgørende nyt: man kan ikke af-se det igen. Det er typisk det, der sker, når man har været til Fremvirkes Akademi. Vi giver dig nogle nye briller at se verden igennem. Det rykker!

Der er p.t. syv emner, du kan studere i Fremvirkes Akademi. Hver gang varer tre timer + forberedelse, og nedenfor kan du se datoerne og tilmeldingen for efteråret 2019:

Program for efteråret 2019

Hen over efteråret 2019 tilbyder Fremvirkes Akademi nedenstående program.

Klik på datoen, og læs mere om emnet, eller gå direkte til tilmelding og betaling:

Onsdag den 8. januar 2020 har alle, som har deltaget i minimum tre af de 7 aftener i akademiet, muligheden for selv at holde et oplæg og dermed bruge deres nye viden.

Pris

For medlemmer koster det 350 kr. pr. gang at deltage. For ikke-medlemmer koster det 500 kr. pr. gang.

Der er plads til maks. 14 personer hver gang.

Tilmelding alle 8 gange, medlemspris: kr. 1.500,00 (inkl. en bid mad den sidste gang) 

Tilmelding alle 8 gange, ikke-medlemspris: kr. 2.000,00 (inkl. en bid mad den sidste gang)

Bag Fremvirkes Akademi ligger arbejdet i vores tænketank Nordic Bildung. I vores Akademi kan du få indblik i de modeller, tænketanken arbejder efter. Som optakt til hver gang er der et lille kompendie, som du får tilsendt; så har alle deltagere det samme grundlag at diskutere udfra. Der er maks. 14 deltagere i Akademiet hver gang, så der er god tid til at diskutere, stille spørgsmål og fundere over tingene. Du kommer således til selv at arbejde med modellerne hver gang.