Bestyrelse og stiftere

Kim Escherich

Formand

Kim Escherich er cand.polit., diplomuddannelse i strategisk innovationstænking og arbejder til daglig som executive innovation architect hos IBM. Hans arbejdsområder er teknologidreven innovation, digitalisering og nye teknologiområder. Han arbejder som leder konsulent, tænker, og provokatør. Han er dybt involveret i problemstillinger omkring samfundsmæssige, organisatoriske, eksistentielle og menneskelige aspekter af ekstrem digitalisering. Denne interesse og indsigt har bl.a. medvirket til at han været med til at grundlægge og drive tænkehandletanken Danmark 5.0.

Mrutyuanjai Mishra

Næstformand

Mrutyuanjai er journalist og skriver bl.a. for The Times of India.

Mette Hvid Brockmann

Kasserer

Mette er uddannet cand.scient.adm i offentlig driftsøkonomi fra RUC med speciale i kulturøkonomi og har arbejdet i 15 år som teaterproducent og -direktør. Hun har siden specialiseret sig at facilitere højt specialiserede multifaglige teams i bæredygtig fremtidsskabelse. Arbejder bl.a. med FN’s verdensmål og bæredygtig samfundsudvikling, senest i handletanken Chora Connection.

Lene Rachel Andersen

Lene er civiløkonom, HA, og studerede teologi 1993-97. Fra 1993-2001 skrev hun underholdning og satire for Danmarks Radio og andre danske medier. Desuden tog hun til USA for at blive klogere på tv-produktion; hun rejste derover som dansker og kom hjem som europæer.

Siden 2005 har Lene arbejdet som uafhængig forsker og fremtidsforsker, forfatter, filosof og forlægger. Lene har modtaget Ebbe Kløvedal-Reichs Demokratistafet (2007) og Døssingprisen (2012) for sine bøger. Blandt hendes titler er fembindsværket Baade-Og (skrevet under pseudonymet Jesper Knallhatt), Demokratihåndbog og Globalt gearskift. Hendes to seneste bøger er Testosteroned Child. Sad. (2017) og The Nordic Secret (2017), sidstnævnte sammen med Tomas Björkman.

Denis Rivin

Denis Rivin har en baggrund i kunsthistorie og kulturelt iværksætteri, men skiftede efterfølgende fokus til fremtidsforskning og eksponentielle teknologier. Denis arbejder nu som formidler og foredragsholder med teknologisk fokus på uddannelse, kritisk optimisme og ‘power of contemporary consensus’.

Fremvirkes stiftere

Ud over de fem bestyrelsesmedlemmer, deltog følgende i udviklingen og stiftelsen af Fremvirke (alfabetisk ifølge efternavn):

Birgitte Escherich

Birgitte Escherich

Birgitte Escherich er fødevareideolog og -aktivist med både teoretisk og praktisk speciale i bæredygtige fødeværdikæder. Læs mere…

Jens Østergaard

Jens Østergaard

Tidl. premierløjtnant i Flyvevåbnet i Aalborg og licentiat fra handelshøjskolen i St. Gallen, Schweiz.

Carsten Colling

Carsten Colling

Carsten er uddannet lærer men lever af at skrive underholdning og satire til dansk tv. Læs mere…

Bo Heimann

Bo Heimann

Tænker, forfatter, underviser og facilitator; kombinerer psykologi, filosofi, kunst, tibetansk buddhisme og systemisk perspektiv på tilværelsen. Læs mere…

Teddy Hebo Larsen

Teddy Hebo Larsen

Teddy er uddannet dyrlæge og har arbejdet i mange år for medicinalvarefirmaet Eli Lilly. Desuden er han certificeret inden for Spiral Dynamics. Læs mere…

Nicolai Moltke-Leth

Nicolai Moltke-Leth

Nicolai er social entreprenør, fhv. elitesoldat og har startet og driver ungdomsskolen True North. Læs mere…

Mette Sillesen

Mette Sillesen

Mette er uddannet cand.soc. fra Copenhagen Business School og arbejder som fremtidsforsker. Læse mere…

Pernille Tranberg

Pernille Tranberg

Pernille rådgiver virksomheder og offentlige institutioner i dataetik, desuden underviser hun teenagere i digitalt selvforsvar. Læs mere…