Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Trump – en psykologisk profil og et tegn i tiden

2019-09-03 @ 18:30 - 21:00 CEST

Trump – en psykologisk profil og et tegn i tiden

Manden hævder selv, at han er et meget stabilt geni – vi stiller os tvivlende og spørger i stedet:

Hvilke følelsesmæssige behov blandt de amerikanske vælgere er Præsident Trump et svar på? Er det tid til en demokratisk Marshall-plan for vores største og stærkeste allierede? Og hvad kan Danmark gøre?

Fremvirke redder gerne USA fra det selv, og vi har tre – om ikke stabile genier, så dog – lyse hoveder til at analysere fænomenet Trump og civilisationens tilstand samt en superskarp vært:

Niels Bjerre-Poulsen er ph.d. i amerikansk historie fra University of California, Santa Barbara, og lektor på Center for Amerikanske Studier/Institut for Historie, SDU. Niels har fingeren på den politiske puls i USA og giver os et indblik de politiske strømme og understrømme blandt amerikanerne.

Psykolog Ole Kyed har set sin andel af adfærdsvanskelige bøller. Han har bl.a. arbejdet som skolepsykolog ved Brøndby Kommune 1977-1980 og har specialistgodkendelse i børnepsykologi, pædagogisk psykologi, Socialpsykologi og psykoterapi. Ole Kyed er i dag en af Danmarks førende eksperter på børn med ekstremt høj IQ og ved, hvordan et stabilt geni ser ud.

Fremvirkes Lene Andersen skrev allerede i 2017 bogen Testosteroned Child. Sad. om Trump, Putin og flere andre prominente politikere, hvor hun forholder sig til deres evne til at håndtere den komplekse verden, de så gerne vil have magt over. Hendes konklusion er, at det ikke ser så lovende ud på overfladen, men at der faktisk er håb!

Journalist og cand.jur. Anne Sofie Allarp er vært på Datolinjen på Radio24Syv og er også vært denne aften i Fremvirkes Forsamlingshus.

Som altid er der god tid til debat i Fremvirkes Forsamlingshus, og denne gang diskuterer vi, hvad vi stiller op, når verdens mest magtfulde mand er ved at slide verdens mest magtfulde land i stykker indefra.

Kom i Fremvirke og find mening i galskaben!

Aftenens snack er amerikansk.

Vi begynder kl. 18:30, dørene åbnes fra kl. 18:00.

Pris 140,00 via Billetto – medlemspris: 90,00 – du kan melde dig ind her.

Billetter kan købes i døren: ikke-medlemmer: 170,00, medlemmer 120,00.

Teenagere kommer gratis ind.

Detaljer

Dato:
2019-09-03
Tidspunkt:
18:30 - 21:00 CEST
Begivenhed Kategori: