Handelsbetingelser for

Fremvirke
Vermlandsgade 51, 1 sal
2300 København S
TLF: +45 53833925
CVR: 39257505

Betaling
Fremvirke modtager online betalinger med Visa/Dankort, Visa, MasterCard. Betaling vil blive trukket på din konto umiddelbart efter ordre medmindre andet er aftalt.

Fremvirke er en forening, hvor årskontingent og billetter til arrangementer er momsfritaget.

Hjemmesiden bruger følgende valutaer til prissætning: Denmark – Kroner (DKK)

Fremvirke benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger med SSL-protokol hvilket betyder din data er sikker og ikke kan læses af andre udefrakommende. Fremvirke’s egen hjemmeside bruger ligeledes kryptering med SSL-protokol.

Fortrydelsesret
Der er 14 dages fortrydelsesret på køb via hjemmesiden jf. generelle regler for fortrydelsesret.

Ved køb af billet til arrangement ophører fortrydelsesretten dog senest på starttidspunktet for den pågældende arrangement.

Aflysning
Vi bestræber os altid på at holde vores kurser og arrangementer som planlagt. Vi forbeholder os dog ret til at aflyse et kursus eller arrangement, hvis underviseren eller foredragsholderen bliver syg, eller hvis der er for få tilmeldinger. Skulle det ske, at vi bliver nødt til at aflyse kurset eller arrangementet, orienteres deltagerne, og betalingen refunderes.

Kunde- & Privatlivspolitik
For at du kan indgå aftale med Fremvirke, har vi brug for følgende oplysninger:

  • Navn
  • Telefonnummer
  • E-mailadresse
  • Adresse (frivilligt)

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere køb samt at kunne kontakte dig med fortløbende medlemsaktiviteter mv. Du kan til enhver tid få slettet dine oplysninger.

Vi videresælger ikke personlige oplysninger og videregiver ikke dine personlige oplysninger til andre, de er kun registreret i vores medlemskartotek. Personoplysningerne registreres hos Fremvirke og opbevares i op til fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Formand og kasserer i Fremvirke har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Den dataansvarlige i Fremvirke er kassereren.

Som registreret hos Fremvirke har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til info@fremvirke.dk.