Fremvirkes Akademi

Bag Fremvirke og vores tænketank Nordic Bildung ligger en sammenhængende forståelse af, hvordan mennesker oplever verden og skaber mening i livet. I Fremvirke arbejder vi også ud fra nogle modeller, der illustrerer, hvordan samfund udvikler sig, i takt med at de bliver større og mere komplekse. Desuden bygger vores arbejde på en omfattende viden om den teknologiske udvikling, og hvordan det påvirker vores hverdag og verden som helhed.

I vores akademi kan du få indblik i de modeller, vi arbejder efter. Du kommer til at arbejde med modellerne og får dermed mulighed for at forstå verden gennem nogle ekstra briller: med en forståelse af modellerne kan du komme til at se mønstre i udviklingen omkring dig, som ellers er vanskelige at få øje på.

Der er syv emner med en aften til hvert i vores akademi i foråret 2019:

Onsdag den 24. april har alle, som har deltaget i minimum tre af de 7 gange i akademiet, muligheden for selv at holde et oplæg og bruge deres nye viden.

Hvis du deltog i et af de tidligere akademier og har lyst at holde dit oplæg i april, er det også en mulighed.

 

Pris

Det koster 350 kr. pr. gang for medlemmer at deltage, 500 kr. pr. gang for ikke-medlemmer. Der er plads til max. 14 personer hver gang

Tilmelding alle 8 gange, medlemspris: kr. 1.500,00 (inkl. en bid mad den sidste gang)

Tilmelding alle 8 gange, ikke-medlem: kr. 2.000 (inkl. en bid mad den sidste gang)

 

Fremvirkes Forsamlingshus:

Hvad er danskhed?

Tirsdag den 5. marts kl. 18:30-21:00 i Vartov, Farvergade 27, København – lige ved Rådhuspladsen – dørene åbnes kl. 18:00.

Der tales om danskhed her, der og alle vegne. Men hvor kommer den fra? Hvad består den af? Hvor er det egentlig, at man finder den? Lider den, eller lider den blot af storhedsvanvid og mindreværdskomplekser?

Kom i Fremvirkes Forsamlingshus og sæt ord på sagen.

Der bliver oplæg, debat, satirisk fællessang og den store danske Fremvirke-konkurrence, hvor man kan vinde et Dannebrogsflag.

Vi er ved at lægge sidste hånd på programmet og kan snart løfte sløret for et dansk festfyrværkeri af forskellige danske holdninger til danskhed.

Billetpris: medlemmer 100,- alle andre 120,- dertil kommer Billetto’s gebyr

Inkluderet i prisen er dansk termokaffe, Danish Butter Cookies og i særklasse danske Fremvirke-Spritzers.

Teenagere kommer gratis ind.