VÆR MED I FREMVIRKE

Oplevelser og engagement for enhver smag

Vi holder løbende aktiviteter i København, i 2020 sker der også noget i Jylland, og du kan se datoerne i Fremvirkes kalender her.

Du kan møde Fremvirke på flere forskellige måder.

  • Fremvirkes Forsamlingshus: En fornøjelig aften med samtale og substans. Fremvirke og en række håndplukkede oplægsholdere bidrager med ny viden til det 21. århundrede, og vi får en grundig diskussion af tidens største spørgsmål. Programmet er sat sådan sammen, at alle bliver hørt; din stemme spiller en rolle.
  • Fremvirkes Akademi: En række møder med hver deres emne, hvor vi går i dybden med tænkningen bag Fremvirke og præsenterer nye modeller for forståelse af samfundet i det 21. århundrede. Der er forberedelsestekster til hver gang.
  • Lenes Langbord: vores formand Lene Andersen nyder at møde nye mennesker og høre, hvad der ligger dem på hjerte. Allerhelst over en bid god mad. Derfor har vi ikke på forhånd en agenda for indholdet til Lenes Langbord; formålet er at mødes og tale om det, som de fremmødte synes, er vigtigt.

Desuden har vi vores egen sangbog, og du kan få overblik over vores aktiviteter i kalenderen her.

Bliv medlem og bliv frivillig: vi har brug for flere hænder til at skabe arrangementer, stå i døren, servere snacks og kaffe, og til at være lokale ambassadører og aktivister. Og så har vi naturligvis også en del kontorarbejde, som vi meget gerne uddelegerer. Hvis du vil være med, så meld dig ind og sig til.

Hvis du gerne vil booke os til dit eget arrangement, så kig under Book Fremvirke.

Fremvirkes Akademi på besøg i Stockholm.