”Fremvirkes Akademi har været en virkelig god oplevelse – på alle måder! Meget spændende at få indsigt i, hvad vores samfund udspringer af, og hvordan det har udviklet sig gennem mange faser. Meget kompetent undervisning/formidling og engagerede deltagere, der alle bidrog med refleksion, meninger og holdninger.
Jeg kan anbefale Fremvirkes Akademi på det varmeste til alle, der interesserer sig for samfund, samtid/fremtid, refleksion og diskussion.”

Julie, deltager på Fremvirkes første akademiforløb

 

Fremvirkes Akademi så dagens lys i august/september og blev en stor succes, så nu er chancen der igen i december og januar!

Over 5 aftener fra kl. 17:00 til 20:00 mødes vi i Vartov i København og arbejder med 5 forskellige sæt af modeller, der illustrerer, hvordan samfund udvikler sig i takt med, at de bliver større og mere komplekse. Med en forståelse af modellerne kan vi se mønstre i udviklingen omkring os, som ellers er vanskelige at få øje på.

Akademiet er en blanding af forberedelse ud fra et kompendie, forelæsning og gruppearbejde. Har man deltaget i mindst 3 ud af 5 akademi-sessioner, har man mulighed for at være med på den 6. gang, hvor man som deltager får mulighed for at give 15 minutters oplæg efter eget valg, på skuldrene af den indsigt, Akademiet forhåbentligt har foranlediget.

Undervisere: Lene Rachel Andersen, Kim Escherich, Mette Hvid Brockmann, m.fl.

Der er fem emner du kan vælge imellem – men vi anbefaler naturligvis at være med alle fem gange:

Søndag den 27. januar har alle, som har deltaget i minimum tre af de fem gange i akademiet, muligheden for selv at holde et oplæg og bruge deres nye viden. – Hvis du deltog i september og har lyst at holde dit oplæg i januar, er det også en mulighed.

Pris

Det koster 350 kr. pr. gang for medlemmer at deltage, 500 kr. pr. gang for ikke-medlemmer.

Der er plads til max. 16 personer hver gang, tilmelding sker under de enkelte datoer eller, hvis du vil være med alle seks gange, her:

Tilmelding alle 6 gange, medlemspris: kr. 1.200,00 (inkl. frokost den sidste gang) – betaling via PayPal

Tilmelding alle 6 gange, ikke-medlem: kr. 1.500 (inkl. frokost den sidste gang) – betaling via PayPal

Lokale venligst stillet til rådighed af: