Fremvirke har indledt et samarbejde med FOF i København, og det får præmiere den 18. september!

Fremvirkes Filosofiske Formiddage kommer til at hedde Filosofi og kaffe, og lige nu er vi i gang med at flytte forårets program til efteråret. Du kan snart se hele programmet her: https://www.fof.dk/da/kbh/foredrag-og-debat/filosofi-og-kaffe. Det bliver som altid i vores skønne tag-kantine med den fantastiske udsigt, den gavmilde kaffemaskine og den enorme tagterrasse. Det koster 75 kr. at deltage, og både højtlæsning, musik og dejlig kaffe er inkluderet i prisen.

Onsdag den 22. september blænder vi op for Fremvirkes Akademi i FOF’s lokaler ved Carlsberg Station, og du kan læse mere og tilmelde dig her: www.fof.dk/da/kbh/foredrag-og-debat/tro-og-eksistens/mennesket-og-teknologien/200100.

I Fremvirkes bestyrelse er vi utroligt glade for samarbejdet, fordi det giver os mulighed for at møde en masse nye mennesker og nå længere ud.

For vores medlemmer betyder det (desværre), at der ikke er særlige medlemstilbud på priserne. Til gengæld kommer vi til at holde særlige medlemsarrangementer, så snart corona-situationen tillader det, ikke mindst på vores gigantiske tagterrasse.