Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Filosofisk Formiddag: Mennesket, Kulturen og Træet

2020-08-30 @ 10:30 - 12:00 CEST

Ånd, kultur og stof til eftertanke.

Kom til Fremvirkes Filosofiske Formiddag søndag kl. 10:30-12:00.

På scenen har vi fire musikalske, tænkende mennesker, og der bliver højtlæsning, filosofiske samtaler og musik over søndagens tema: Mennesket, Træet og Kulturen.

Nikolaj Cederholm er mest kendt som skuespiller og instruktør, men han elsker træer og kan fortælle de mest fantastiske ting om træer, så det gør han på søndag.

Skuespilleren Hanne Uldal læser højt for os, og Kjeld Lauritsen spiller klaver.

Vores husfilosof Lene Andersen (også kendt som Jesper Knallhatt) er vært, og sørger for at binde det hele sammen, så der er filosofisk stof til eftertanke.

Mennesket, Kulturen og Træet

Hvad er vores forhold til træer? Kloden rundt er urskovene ved at forsvinde på grund af udvidede landbrugsarealer, samtidig har corona-krisen skabt en trang til at gå ud i naturen. Træet er et gennemgående symbol gennem vores kulturarv fx Livets Træ og Kundskabens Træ i Bibelen og Yggdrasil i den nordiske mytologi. Hvad betyder træet for os som mennesker?

Det er ikke en salon men et nyt format, hvor vi præsenterer det bedste fra kulturarven og stiller nogle store, eksistentielle spørgsmål.

Det koster 20 kr. at deltage, og du kan købe billetter her: https://billetto.dk/e/mennesket-kulturen-og-traeet-billetter-471634

Den filosofiske formiddag er arrangeret i et samarbejde mellem Rytmisk Center og Fremvirke. Arrangementet er støttet af Slots- og Kulturstyrelsen.

VOXEVÆRKET ligger i indgangen længst henne til venstre for Meny, og du skal op på 2. sal.

Vi glæder os til at se dig.

 

Detaljer

Dato:
2020-08-30
Tidspunkt:
10:30 - 12:00 CEST
Begivenhed Kategori:

Sted

Voxeværket Amager
Vermlandsgade 51, 2. sal
København S, 2300 Danmark
+ Google Maps