Filosofiske Formiddage bliver til Filosofiske Eftermiddage

De tre første Filosofiske Formiddage har været fantastiske, derfor bilver der tre Filosofiske Søndage til: den 18. oktober, 1. november og 15. november, og her har vi valgt at lægge arrangementet om eftermiddagen kl. 15:00-16:30.

Du kan læse om det første arrangement den 18. oktober Mennesket, skriften og civilisationen her.

Og om arrangementet den 1. november Mennesket, det lille virus og den store pandemi her. AFLYST

Fremvirkes Fredagsbar om fremtidens økonomi

Efter en superspændende Fredagsbar med Katarina Juselius den 18. september får besøg af Jesper Jespersen den 30. oktober.

Derefter fortsætter vi i 2021 med både Fredagsbaren og temaet med nogle af Danmarks skarpeste hjerner på økonomien.

Du stadig se den live-streamede samtale med Katarina Juselius på Facebook: https://www.facebook.com/watch/?v=1675861239239599&extid=cVEKb3uoZyWx3E3S

 

Fremvirkes Akademi

Lørdag og søndag den 24.-25. oktober bliver der Fremvirkes Akademi, hvor vi kommer hele akademiprogrammet igennem på en weekend. Det bliver superintenst, og vi glæder os til at køre forløbet igennem i sammenhæng.

Flere events…

Du kan følge med på opslaget her og se datoer og arrangementer, efterhånden som vi får dem i kalenderen. Desuden kan du melde dig ind i Fremvirke her, så får du automatisk vores nyhedsbrev og får desuden rabat på nogle af vores arrangementer.

Tre temaer fra og med efteråret 2020

Fremvirke bliver mere aktivistisk fra efteråret, og vi satser på tre temaer, som vi kommer til at forberede hen over sommeren:

Danmark som global højskolestormagt

Danmark var et af Europas fattigste lande, da Grundtvig og Kold opfandt højskolerne og lagde fundamentet for vores rigdom. Der er masser af fattige lande derude, som burde have højskoler og blive lige så rige som os. Vi har nogle dristige forslag til, hvordan det kan ske…

Meld dig ind i Fremvirke eller tilmeld dig vores nyhedsbrev, så bliver du opdateret, når vi går i gang.

Billedet forestiller Christen Kolds første højskole i Ryslinge; huset ligger der endnu.

Fremtidens cirkulære økonomi

I industrialderen har vi fokuseret på storskalaproduktion, centralisering, effektivitet, produktivitet og konstant vækst i BNP. Vi forestiller os en økonomi, der i stedet fokuserer på at være cirkulær, bæredygtig, kompleks, lokal, robust og meningsfuld — hvordan kunne man forestille sig, at sådan en økonomi og produktion kunne se ud?

Meld dig ind i Fremvirke eller tilmeld dig vores nyhedsbrev, så bliver du opdateret, når vi går i gang.

Teknologisk dannelse for alle

Vi er ved at ændre de menneskelige grundvilkår med nye teknologier — som de færreste forstår. Kom med på holdet, når Fremvirke kaster sig over den teknologiske dannelse.

Meld dig ind i Fremvirke eller tilmeld dig vores nyhedsbrev, så bliver du opdateret, når vi går i gang.

Mere information er på vej…