I samarbejde med konferencen Nordic Edge Expo og Stavanger Aftenblad satte vi gang i debatten om Stavanger 2039.

Vores gæster på scenen var Lars Helle, chefredaktør på Aftenbladet, Gunnar Crawford, der er smart-by chef i Stavanger, samt Ann Sesilie Tekfeldt og ‍Erik Skjærseth fra firmaet Bolder, der, som de siger, er et filosofi-firma, der udvikler teknologi. Ved flyglet sad Caroline Townsend, der også er administration manager på Nordic Edge Expo.

Vi satte gang i en god debat, og det kom bl.a. frem, at smart-by chefen savner officielle retningslinjer og regler for, hvad der er god etik, når ny teknologi skal udvikles og implementeres. Det kommer vi helt sikkert til at tænke mere over i vores søsterorganisation, tænketanken Nordic Bildung.

Der blev i det hele taget efterlyst større bevidsthed om den teknologiske udvikling, både blandt medborgere og politikere. Fremvirke ser naturligvis frem til at være med til at afhjælpe problemet!

Lene Andersen og Kim Escherich var værter for aftenen, hvor de lokale ikke blot fik lejlighed til at tale med hinanden og de lokale eksperter, vi sang naturligvis også et par sange fra Fremvirkes Sangbog; vores allestedsnærværende Twittersang samt Roselil og hendes moder.